torsdag 26 november 2009

Magsjuka!!!

Det går magsjuka i området - blääää! I vår familj har det drabbat en än så länge och jag håller tummarna för att det inte blir fler - jag är nämligen inte så duktig på att nattvaka längre, blir så mosig dagen efter när nattsömnen bryts stup i kvarten. Inte heller gillar jag att ta hand om magsjukebevis i form av skitpölar. UUUURK!!

Vet ni förresten hur man bäst torkar upp skitpölar från köksgolvet? Med en klädnypa för näsan!!

Sjuklingen i fråga ligger förresten utslagen på soffan här intill. Fasta sen igår & idag en festmiddag bestående av en deciliter överkokt ris - hon är inte glad kan jag lova. Gnäller & klagar på att hon är hungrig och visst kan äta ost, ägg & annat gott. Men morsan är stenhård!! Överkokt ris eller ingenting. Hon valde: ingenting. Nu surar hon fett!

Stackars lilla Zenia - jag hoppas hon snart frisknar til. Jag vill sova lugnt inatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar