fredag 20 november 2009

Familjen mitt-i-natten!

Klockan är drygt 20 minuter över midnatt och det börjar bli lugnt i huset. För en halvtimme sen var det full aktivitet - helt galet! Jag menar, det är ju ändå en helt vanlig torsdag.

Men då, 23.45 stod Amanda vid spisen och stekte sig korv & ägg medan hundarna gjorde sitt bästa för att övertyga henne om att de nog var nära svältdöden och absolut genast behövde få sig både en och två korvbitar. Maken umgicks med sin älskarinna. David satt på en köksstol, sen två timmar tillbaks och fick håret flätat med en miljoooon (nåja, eller 25 st i alla fall!) flätor av sin flitiga moder (det ska föreställa mig det!) De ska ha "crazy hairday" på engelska skolan i morgon och han ska vara lockig! Den enda som sov som han skulle, det var Viggo, duktig grabb!!

Vad gör väl det att det blir såna dagar ibland, huvudsaken är att man har roligt!! Nu har i vart fall alla kojsat utom jag som behöver en stund i fred på kvällen, för att kunna varva ner. Men även jag ska snart sova, har sovit dåligt några nätter nu och i morgon ska jag upp tidigt och leka hårfrisörska igen :) Ska se om jag kan ta ett foto på grabben innan jag skickar iväg honom till skolan!

Om det är OK med mig att maken umgås med sin älskarinna? Vad ska jag säga? Jag älskar henne åxå - Abby i Navy CSI!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar