fredag 20 november 2009

Crazy hairday

Inte blev det nåt foto på grabben. Det går inte att begära att jag ska komma ihåg sådana enkla saker som att ta fram en kamera, när hjärnan ännu inte startat. Du som känner mig lite mer vet ju att det är till rasen nattuggla jag hör och det där med tidiga morgnar definitivt inte är min grej. Du kan kanske ana hur trevlig (NOT!) jag var när jag 06.45 stod och plockade ur flätor ur min sons hår. Jag hade åtminstone vett nog att ha munnen stängd så inga av mina sömnstön slapp ut.

När så storsonens hår var klart stod såklart lillkillen där med sitt mest charmanta leende och då åkte våffeltången fram igen. Hans hår är dock ca 40 cm kortare, vilket underlättade saken betydligt. Nu har båda kommit sig iväg till skolan, dottern ligger och trynar för hon har studiedag och själv försöker jag fortfarande fatta att det är morgon och dax att vakna. Ute är det bara SÅ grått och blött, vill helst krypa ner i bingen igen - men icke! Har ett möte 10.30! Tror jag kliver in i duschen & värmer upp! Tjipp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar