måndag 23 november 2009

Sööööööööööööööööta!!Idag for Gunilla & jag till Deje och hälsade på kennel Madame BiccaBoo's. Där fanns de mest bedårande sjuveckors valpar man kan tänka sig - om man gillar chihuahuor och det gör ju jag. Tur att alla tre är hanar, annars hade jag nog stoppat både en och två i fickan, närjag reste hem ;) Men en hane till ska jag ju inte ha, i alla fall var tanken tvärtom att jag inom sinom tid ska ha en tik, som jag kan para. Vi får se hur det går med den saken....

I vart fall föll jag som en fura för den bedårande Mio som egentligen inte har ett enda rätt. Jag gillar inte korthår, jag gillar inte tricolor men jag älskar Mio!! Visst är det konstigt hur ens värderingar ändras när rätt individ trillar på en.

Det var trevliga timmar, med mysiga vovvar & goda bullar. Tack Pia & co för att vi fick komma på besök. Jag kanske kommer igen, förr än ni anar!

1 kommentar:

  1. Tack själva för besöket! Jag tror nog att Mio kommer att få stanna kvar här då får du ju tillfälle att träffa honom flera gånger : ) Han saknade nog ditt knä att ligga och sova i när ni hade åkt. Om ett år kanske din långhåriga tik har kommit ; )

    SvaraRadera