lördag 14 november 2009

Mitt gudbarn är numera min ? gudvuxen??Innan allt trista hände med Rajja hade jag en alldeles underbar helg som jag inte hunnit berätta om. I lördags tog jag bussen till Stockholm och tillbringade en dag och natt hos Karma med föräldrar. Det är alltid lika roligt att träffa dem. Att sen Karma är världens sötaste försämrar ju inte saken. Min livmoder formligen skriker efter fler bäbisar när jag fått snutta på Karma en stund - underbara unge!

En annan underbar unge är mitt gudbarn Solena, som inte alls är nån unge längre, då hon fyllde vuxen i söndags. Från Stockholm tog jag tåget till Norrköping där jag överraskade henne med paket & skönsång (nåja! men jag bräkte lite i vart fall). Glad blev hon oavsett, så även jag. Fick mig flera timmars umgänge med gamla bekantingar från min tid i Norrköping, innan bussen gick hemåt igen. Ingla & jag plågade alla födelsdagsgäster med en pinsamt intim berättelse om Solenas födelse, men det är väl mödrar & gudmödrars rätt kan jag tycka, att få grotta ner sig i blod, smärta, skratt, förtvivlan och alldeles förunderlig lycka som är förenad med ett barns födelse!

Det är Solena till höger på bilden och intill sitter hennes kusin Erika. Jag önskar min älskade Sol ett alldeles underbart nittonde år! Puss i pannan på dig, gullunge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar