lördag 23 juli 2011

Älskade underbara Grim

Nu har jag bara två chihuahuavalpar kvar hemma, dels Bolla som ska stanna här och så underbara, kelgrisen Grim. En hane som lindat mig kring sin framtass, som alltid kommer springande och kryper upp i mitt knä, för att först pussa mig och sen lägga sig till ro och sova bort en stund.

För varje dag fäster jag mig alltmer vid lillkillen och det är svårt att tänka sig att han ska flytta, men faktum kvarstår - Grim söker en alldeles egen familj!! En familj där han kan få all den uppmärksamhet han förtjänar, ett alldeles eget knä att mysa i, någon som killar honom på magen och
låter honom utforska omvärlden i sin egen takt!

Känner du att du har vad som krävs för att bli Grims nya ägare, tveka inte att höra av dig!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar