måndag 18 juli 2011

Födelsedaxkalas & valpspekulanter

Dagen har gått i ett huj. Jag sover inte så bra på nätterna just, dels för att mitt knä har varit synnerligen bråkigt några dagar men åxå för att jag har mycket på hjärnan och därför blev det till att somna om några timmar efter att hundarna fått sin morgonkiss. Då blev dagen helt plötsligt mycket kort :)

Vi for till farmor för att fira hennes födelsedag som helt mirakulöst just i år, flyttat sig en dag framåt i tiden. Vi träffade minstingen i klanen Kåräng, Matilda busfrö & hennes föräldrar, åt god mat och ännu godare tårta, pratade och hade trevligt. Sen var jag tvungen att lämna festen i förtid, eftersom jag väntade valpspekulanter. Vi satt på verandan och hade ett långt givande samtal. Det är alltid lika roligt att träffa människor som har "hittat" portisen och nu funderar på om de kanske ska ha en valp.

Sen var visst dagen slut och jag kröp upp i soffan med Amanda & alla sex hundarna: Det var ett under att Amanda och jag fick plats överhuvudtaget, bara Zenia med sin stora mage tar ju upp halva soffan :) Men tre chihuahuavalpar får utan problem plats i mitt knä och med lite vilja och tungan rätt i munnen går det även att balansera in en pappa eller mamma till desamma. Filmen vi såg var en gammal favorit i repris Dirty dancing !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar