lördag 9 juli 2011

Valpbus, dans och dräktighetskalender!

Sex vovvar kör ett röj i köket medan jag förundrat tittar på. Var får de sin energi från? Själv är jag trött, trött, trött och har stumma ben från dansen i Parken i gårkväll. Det var roligt, livat och allteftersom kvällen led alltmer trång och hänsynslöst på dansgolvet. Träffade en gammal vän från förr, vi har väl inte setts på ... låt säga tio år, men samspelet i dansen satt där det skulle i alla fall. Jätteroligt!

Idag ska jag ägna mig åt socialträning, valparna ska få möta Forshagafestivalens shoppingsugna människor, titta på karuseller och så ska de få prova på magväskan, en trygg reträtt när man är liten och upplevelserna är stora.

Zenia låter hälsa att hon är dräktig på dag 39, enligt dräktighetskalendern så är fostren fullt utvecklade små valpar, det ska det vara lätt att känna dem, men svårare att räkna dem och det stämmer. Räkna dem klarar jag inte, men känna dem går även om det inte är så att det går att mysa och känna sparkar riktigt än.  Jag är så nyfiken på vad som göms därinne....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar