tisdag 2 mars 2010

Stockholm enligt Zorro!

Japp, så har jag klarat av ett besök i storstan. Inte vet jag om det var så värst... En massa människor som rusade hit och dit, tåg som väsnades, bilar som gasade och smutsig,grå snö som jag gled omkring i. Inte blev det bättre av att matte gav mig kyckling, eller jo, den var ju god när jag åt den, men sen blev jag dålig i magen och matte med. Urk för att vara magsjuk och inte bo hemma, med en egen trädgård att rusa ut i när behoven tränger på. Nu blev det till att vandra på skitiga trottoarer - ingen hit kan jag lova! Dessutom började det töa och regna, så jag blev våt, både underifrån och ovanifrån. Nej tack! På bilden nedan vilar jag upp mig efter dena pärs.


Sen mådde jag lite bättre och kunde njuta av all uppmärksamhet jag fick. Matte hade kurs så jag fick vackert vänta tills det var rast, men då fick jag kel och klapp av kursdeltagarna, rätt OK faktiskt. En och annan pannkaksbit slank det ner åxå, tack Helena! Jag äääälskar pannkaka! Hann med att charma tre stockholmsbrudar åxå, de vara av rasen nakenhund, men inte 17 var de nakna. De hade ju overaller och jackor och strass och gud vet vad. Falsk marknadsföring säger jag bara!

Tog i vart fall några långa härliga promenader längs vattnet, där snön ännu inte smält. Det var ljuvligt, många nya dofter! Matte fotade för att hon tyckte kvällen var så vacker. För min del kunde hon hellre fotat nakenhundarna.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar