tisdag 16 mars 2010

Det ska vara roligt att blogga!

och det är det ju :) Men sen måste det vara enkelt åxå, det är nästan lika viktigt! Och just nu är det krångliiiiiiiigt! Av någon outgrundlig anledning som jag inte begriper, inte heller suporten på tre, så vägrar min mail i telefonen att fungera. Det innebär att jag inte kan blogga från telefonen, vilket i sin tur innebär att jag måste hem till min dator och tanka över alla bilder innan jag kan blogga. Hör du hur besvärligt det blev på en gång?

Så i min datorn ligger nu en hög bilder, äntligen övertankade och väntar på att få bli bloggade. Jag lovar att några av dem kommer, men det är inte riktigt lika kul när bilderna hinner bli både en och två dagar gamla innan de ska publiceras. För under tiden har jag naturligtvis hunnit ta nya bilder och tänka ut nya inlägg, som sen liksom hamnar på kö.

Ja jisses sicket I-landsproblem! Nu tar jag en promenad i vårsolen istället! Kram på dig!

2 kommentarer:

  1. Jag bloggar aldrig från telefonen, tankar alltid över bilderna först och jag tycker att det går så bra såååå...

    SvaraRadera
  2. Hm, jag tycker det låter lite orättvist jag :) själv hinner jag glömma bort vad det var jag skulle blogga om plus komma på nytt att blogga om... som jag åxå glömmer bort visserligen, men ändå *skrattar*

    SvaraRadera