lördag 13 mars 2010

Bästa vänner

delar på allt - dock inte på Ben & Jerry's New York Super Fudge Chunk*. Ikväll har vi delat på så mycket annat. Zenia parkerade i mitt knä under melodifestivalen och genomled stoiskt hela den långa schlagerplågan. Vi vaknade till på slutet en stund när Erik Saade genomförde sin brillianta låt men i övrigt var pausens potpuri på norska & svenska bidrag den enda behållningen. Zenia suckade förnöjt när alla joddlat klart och vi kunde börja se på "Percy Jackson Och Kampen Om Åskviggen". En helt OK film som följdes av ännu en -"Mr. Deeds", allt sett med datorn i knät. Zenia gjorde sitt bästa för att få ut maximalt med kel under tiden.
Allt på en helt OK lördag, med besök av god vän, hundpromenad i solsken, massage till annan god vän, inställd resa till min tredje hjärnhalva pga av trötthet (förlåt Ingla!) och alldeles för mycket glass. Nu ska jag röra på dököttet och ge hundarna en nattkiss. Sweet dreams....

*Chokladglass med vit och mörk choklad, valnötter, pekannötter och chokladöverdragna mandlar - godaste fredagsmyset ever!! Kanske inte så värst LCHF, men ibland är det fest!

1 kommentar:

  1. Slurp och dreggel, var köper du den glassen?
    Tack för din kram, sänder en tillbax <3

    Susanne och Isa i Kalmar

    SvaraRadera