tisdag 30 mars 2010

Nillan sänder en hälsning till matte Ewa!


Jag har det bra här hos Maria. Visserligen så får jag inte lika mycket kel som hemma hos dig, inte heller får jag sova på hennes arm, men det tänker jag inte på för när hon väl går och lägger sig är jag så trött att jag redan somnat på golvet. Fast ikväll smög jag in i sovrummet och la mig i hennes säng en stund. Den blev full i grus, för vi var på kvällspromenad innan. Jag skakade mig en extra gång bara för att, men säg inget till Maria. Det är rätt åt henne :) Hon kan gott ha det grusigt, det är inte så himla ogrusigt på golvet om jag säger så...

Zenia är rätt OK, när hon inte försöker mata mig med en skitig toffla, ett uppblött ben från trädgården eller nåt annat bärbärt hon hittat. Förut kom hon med Amandas smutsiga sko, då sa jag faktiskt till på skarpen. Det finns ju gränser för vad jag tål. Men när hon inte bär saker....hm, har det hänt?... tror inte det. Jo förut när vi bytte matskålar med varandra! Ja, då är hon rätt OK faktiskt!

Zorro är en liten dammtuss som springer omkring i Marias hus. Jag vet inte riktigt vart jag har honom. Ibland syns han inte till, tror han har nån sorts bur han gömmer sig i, han är ju så liten så han behöver hårdplastade gömställen för att slippa bli trampad på när vi stora hundar leker lite. Fast förut blev han arg. Jag skulle bara be Maria om lite kel - WRAAAAAAAOOOOOOOOOOOOLLH! - med ett illvrål kastade han sig fram och shit vad rädd jag blev.... NOT!!! Haha, han är en liten lort bara och jag äter upp hans mat hur mycket jag vill. Bara han går därifrån först.

Min hosta är mycket bättre och bäbisarna sparkar i magen för fullt. Jag har fått gott godis och flera promenader, däremellan springer jag ut i trädgården och jagar bort bovar och banditer under höga tjut samt spanar in kaninerna. Undrar om man kan äta dem råa? Eller måste jag be Maria flå och koka dem först?

Nu säger Maria att vi ska ta en nattkiss, herregud! Fattar hon inte att man ska sova så här dags? Gäsp, det får bli en snabb runda då för sen vill jag sova vidare. Tjing på dig matte, vi ses snart!
P.S. Hälsa husse och lilltrollen där hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar