lördag 20 mars 2010

På äventyr

Jag befinner mig i Stockholm. Ja - igen :) Det är fortbildning i BodySense, mycket spännande och lärorikt. Tänk er själva, 3 långa härliga dagar fyllda med behandlingar, kunskapsutbyte, frigörande andning, goda samtal och personlig avveckling, eller var det inveckling kanske? Det kan inte vara utveckling i alla fall, för jag är redan så utspridd så jag tror inte det går att veckla ut mig mer. Nej, det handlar om att samla ihop mig, fokusera och att vara här och nu. Att göra det jag är avsedd för och vara trygg i att allt som händer, händer med ett speciellt syfte - att leda mig vidare på den väg som är min att vandra! Visst är det fantastiskt?

Mitt i detta har jag passat på att träffa 2 nyfunna hundvänner - Lisa portis och Marianne chi. Hade en trevlig lunchdate med Lisa och tillbringade kvällen med Marianne och hennes underbara chihuahuor, eller som vi säger hemma i Forshaga - 'chivavver'. Tack båda två för trevliga stunder.

Nu kan jag lova att jag ska sova gott - heltrött är jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar