tisdag 9 mars 2010

BodySense - när kroppen själv får bestämma!

I helgen har jag återigen varit i Stockholm på en BodySensekurs. Mina kompisar frågar om jag aldrig kommer att gå färdigt "den där kursen" och svaret är "Nej, det kommer jag aldrig!" Det kommer ALLTID, ALLTID, finnas mer att lära sig när det handlar om människokroppen och det mänskliga psyket! Visst är det underbart!

Fast visst har jag gått färdigt kursen. Jag blev certifierad BodySenseterapeut i oktober 2008, efter en tvåårig utbildning. Men jag har utvecklat min egen fortbildning genom att delta i utbildningen igen - och igen! Det jag gör nu är att fördjupa min kunskap, utveckla min fingertoppskänsla, öva upp mitt seende och min inkännande beröring i syfte att bli så duktig det bara går. I början som deltagare men nu så sakteliga tar jag plats som assistent till min underbara läromäster Andreas Lindermann, som driver utbildningen. Bättre går inte att få!! Det är en otroligt spännande resa jag gör och jag älskar varje minut av den även om det kan vara våldsamt guppigt längs vägen emellanåt!

Känner du dig rastlös & orolig, med många idéer men dålig drivkraft? Har du värk i kroppen eller själen, som du inte får någon ordning på? Skulle du vilja ha en stund med dig själv, där du med hjälp av en terapeuts lyhörda händer kan gå ner i djupavslappning?
Är du nyfiken på vad din kropp har att berätta för dig?


Jag hjälper dig mer än gärna att upptäcka vart din själs trappa leder!
Boka en BodySensebehandling NU!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar