måndag 22 mars 2010

Måndagmorgon!

..och mitt huvud känns så tungt....

Har sovit lite dåligt på morgonkvisten. Jag har ännu inte vant mig vid att det ljusnar så tidigt och vaknar till liv när morgonsolen lyser på vårt sovrumsfönster. Visst - det är jättemysigt, men jag behöver inte vakna den tiden. Så idag, efter dagens möte på BUP, som handlar om praktiskt, tydliggörande arbete - i vårt fall scheman och handlingsplaner för att få vardagen att fungera så smidigt som möjligt och göra killarna så självständiga det bara går! - tänker jag hitta en smart lösning som hjälper till att mörklägga vårt sovrum.

Rullgardiner funkar dåligt då vi har tippande fönster, överdelen går inåt och underdelen utåt när vi öppnar och öppnar gör vi ofta! Kan man sätta mörkläggningsgardiner på utsidan kanske :)?

Nu är det dax för frukost och hundpromenad, tror att jag ska jaga ut tonårsdottern med åtminstone det stora bustrollet, så kan jag fröjdas åt en stillsam promenad med lilltrollet. Tjipp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar