måndag 1 mars 2010

Åh, en sån underbar måndag!

Tänk att få vakna i sin egen säng, bredvid den man jag älskar mest av alla :) Nu var ju stackaren tvungen att plöja sig sin väg till jobbet genom flera decimeter nysnö medan andra mer lyckligt lottade (läs jag!) kunde ligga kvar och tryna en stund till. Efter en stunds stretching, jag har lite träningsvärk efter helgens behandlingar uppdaterar jag mig vid datorn, kollar mailen, ser vad mina vänner hittat på under helgen via FB och smälter en god frukost bestående av stekt ägg, bacon och lite extra ost. Så skönt att kunna fixa i eget kök efter flera dagar borta. Jag älskar mina resor och jag älskar att komma hem!!!!

En till som tyckte om att komma hem var Zorro. Han har skött sig jättebra i helgen, men ville nog mest hem till Zenia. Nu är han äntligen hemma och vad händer då? Han får finna sig i att endera han eller hon sitter i buren! Taskigt fall!!! Zenia har ju inte löpt klart än och hon bjuder mer än gärna in Zorro till parningslek. Och några chottisar vill vi inte ha!! (chottisar = blandrasvalpar chihuahua/portis)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar