söndag 14 mars 2010

God morgon!

Idag börjar jag dagen på samma sätt som jag slutade gårdagen, nämligen med att vara irriterad på min nya Nokia N86 - skittelefon!!! Jag håller så sakteliga på att lära mig hur en Nokia är uppbyggd, jämfört med en Sony Ericson som jag haft den senaste evigheten. Är det ett tecken på att jag åldras, detta att nyinlärning verkar ta allt längre tid? Nåväl, nyinlärningen går trots allt framåt och jag begriper mig mer och mer på min telefon och visst har den en del bra finesser. Dock kan jag inte direktposta till Blogger längre vilket jag kunde med min förra telefon och det saknar jag massor!!! Istället ska jag nu göra ett e-postmeddelande av mina inlägg och så sända dem! Och det är nu vi kommer till dagens och nattens stora irritationsmoment - det går nämligen INTE!! GAAAAAAH!!

Skulle tro att lösningen på problemet, om jag ringer kundtjänst, kommer att vara att uppgradera mjukvaran och då förlorar jag alla inställningar samt allt jag sparat på telefonen - orka! Det är inget fel på min rosa Sony Ericson som ligger i lådan, jag tror jag tar fram den igen!

Hm, den funkar inte som den ska - jag måste visst uppgradera mjukvaran.... GAAAAH!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar