måndag 11 april 2011

Frukost på sängen!

Det har hon gjort sig förtjänt av, min prinsessa!

Min och min, så är det ju inte. Det är tack vare Marianne, kennel Maya-Mariannes, som

Myrna tillfälligt bor hos mig - tusen miljoners tack för det Marianne, hon är underbar! Det kommer att bli svårt att skiljas från raringen när det är dax. Men än är det länge kvar och jag njuter av varje ögonblick!

Myrna har en stor personlighet och vet vad hon vill. Det är hon som har tagit över makten här hemma, Zorro finner sig men lite förnärmad är han allt och när Myrna ligger hos valparna, ja då passar han på att mysa med matte 110 procent, bara för att markera att han minsann åxå är jätteviktig. Och det är han ju, han är ju andra delen av min valplycka, utan honom skulle inte sex raringar sova gott i min valplåda :)

Men nu hinner jag inte skriva mer, måste snosa lite valppäls! Har jag sagt att dom är underbara?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar