onsdag 6 april 2011

Hon lever sin dröm

min älskade unge gjorde nåt stort och modigt när hon i januari bytte skola och inriktning. Från John Bauer till Lillerud, från data till dynga :)

Igår kväll var jag på Lillerud och hälsade på, först var det föräldramöte och sen fick jag en guidad tur av Amanda. Naturligtvis var vi tvungna att ta en titt i kalvstallet, där det fanns kalvar som inte var många dagar alls! Sen tog vi en sväng förbi utestallet och gosade mule. Tyvärr var det svinkallt så det fick bli en snabb rundvandring, då jag var föräldramötesklädd istället för präktigt bonnklädd.

Amanda är så nöjd över sitt byte, nu får hon rida på skoltid, kan det bli bättre? Mitt mammahjärta sväller av lycka, tänk att min unge får göra just det som hon helst vill. Och långt därinne jublar en sextonårig Maria, hon som sökte till Lillerud för så många år sen och aldrig kom in!! Min dotter lever inte bara sin dröm, hon lever även den dröm jag hade som 16-åring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar