torsdag 14 april 2011

Strålande morgon!

Solen skiner och fåglarnakvittrar som galna. Valparna i lådan växer och frodas, tänk att de redan är två veckor! Myrna har gott om mat och hon är världens bästa mamma, som pysslar om sina små, men åxå lämnar lådan och tar en tur till mitt knä eller går ut och strosar i trädgården en stund, utan alltför stor oro om sina bäbisar.

Valparna å sin tur är mätta och nöjda. De har börjat knalla runt i lådan. Som Majsan frågade igår - har benen äntligen börjat växa ut på dem?  Ja precis, fast olika fort, så de ramlar rätt ofta. De är bedårande att se på, när de gör sina utfärder. Dessutom busar de med varandra, liksom knuffas och skjuter runt varandra, hur gulligt som helst!!

Nu ska jag starta dagen på allvar. Till att börja med ska jag fortsätta mina försök med att inte hosta. För om jag inte hostar så är jag inte förkyld - eller hur? På tisdag lyfter planet mot Island och då tänker jag vara frisk!! Det räcker bra med att Mannen har lunginflammation och inte alls svara så fort på penicilinet som vi hoppas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar