söndag 3 april 2011

Smala Myrna och valppussar!

Lilla Myrna har åter blivit liten. Jösses så smal hon är utan valpmagen och utan extra hull. Försökte fånga henne i profil förut men gick bet, gör ett nytt försök i morgon. Hon är världens duktigaste mamma, hon ligger hos valparna hela tiden och tvättar , matar och putsar dem. Det är underbart att se och helt förlamande - handlingsförlamande. Vis av erfarenhet har jag skapat kommandocentral Valplåda, dvs jag har burit in den stationära datorn med alla tillbehör, sladdar, laddare, kameror osv samt placerat allt väldigt nära valplådan. Så nu när jag skriver mina rader behöver jag bara luta mig något åt vänster för att kunna titta på gullungarna. Just nu ligger de och pussas!!

Och med det säger jag godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar