måndag 18 april 2011

Släppa kontrollen

Lite mys i valplådan. Jag försöker förbereda Amanda på hennes stora uppdrag som ställföreträdande valplådechef, nu när jag checkar ut och drar till Island inom mindre än ett dygn. Tänk på ditten, tänk på datten, väg ibland, städa, men framför allt ha koll!!! Det är svårt att släppa kontrollen, det ska erkännas. Men Amanda kommer att klara detta med glans. Till sin hjälp har hon mormor & farmor, som ska hjälpas åt att hålla reda på cirkus Kåräng medan Mannen och jag blåser bort på Island :)
Ja, jag har tjuvkikat på väderleken och medan mina barn kan njuta av sommarvärme och solsken i veckan packar Mannen och jag långkalsonger, halsduk, vantar & mössa - brrrr. Men det heter väl inte Island inte för inte, antar jag. Det ska bli otroligt spännande - trots löften om regn & storm!!


P.S Kan ni ana hur lycklig Zenia är, nu när hon äntligen får snosa bäbis :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar