tisdag 12 april 2011

Stopp!!

Stopp, sluta!!

Men jag kan inte. Kameran ligger alltid redo, intill valplådan och jag måste stålsätta mig mot fotobegäret. I ett fåfängt försöka att fånga den underbara stunden vill jag föreviga varje ögonblick.

Men jag har bättrat mig, jag knäpper många bilder, men jag slänger även det mesta. ....eller ja, jag slänger ju det som inte blev bra, det som är suddigt slänger jag alltid. Om det inte är en gullig bild trots suddet, så kanske jag spar. Men dubbletter slänger jag alltid den ena av. Ibland kanske jag spar båda förstås, om en vinkel på ena örat är gulligare på den ena och nosen är tydligare på den andra. Men annars slänger jag det mesta  :)

På bilderna är det en av mina silvervalpar som är i fokus. I chivärlden kallas tydligen den färgen för Blue och det är en ganska ovanlig färg efter vad jag förstår. Storsilver här har utvecklat tantecken vilket får mig att tro att han kanske kommer att bli Blue Tan som vuxen, något som är väldigt ovanligt. Vi får väl se hur det blir med den saken.

 Jag är inte så bra på färger hos Chihuahua så jag kommer ta hjälp den dagen det är dax att skriva papper på valparna, helt klart! Men oavsett färg och hårlag så är de bedårande <3 <3

1 kommentar:

  1. De är bedåårande. Levis tjatar här hemma på att han vill ha ett syskon att leka med, men vi säger att han fortfarande är för liten och busig. Eller om det var tvärtom kanske?

    SvaraRadera