söndag 18 april 2010

Askdagen!

Jo, trots att jag så tappert deklarerade att jag minsann inte skulle göra nåt vettigt idag, pga askmolnet, så hann jag alllt med ett och annat. På förmidda'n gjorde vi ett nytt schema som Viggo ska testa, på eftermiddagen var vi ute i trädgården en stund, killarna eldade och själv tog jag ner årsgammalt blomster och mockade lite till. Sen gick jag in och gjorde storkok på ris och kyckling till hundarnas stora förtjusning. Maten slank ner med ett SMASK och sen skulle de ha mer. Men ånej, de får vackert vänta tills i morgon... eller idag för klockan är ju söndag inser jag!

Nillan är SÅÅÅ hungrig, hela tiden. Torrfoder är inte det roligaste men går ner och i synnerhet när det kryddas med Zenias ris/kycklingblandning! Valparna är åxå hungriga hela tiden, eller åtminstone så fort Nillan råkar finnas i närheten. Därför smyger hon ur valplådan och lägger sig på min madrass för att vila ibland. Att valparna får nog mat råder det ingen tvivel om - de växer som gödkalvar :)

Bjuder på lite blandade foton från dagen!

Det händer nåt spännande där borta!
Aha, grannens två tikar är ute och leker!
Elda ris kan man alltid göra...
Åh lite till!
Baren är öppen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar