torsdag 8 april 2010

Nyvaken!

Har vaknat till liv igen :) och till vilket liv sen - fem vackra vilda valpar snosar så skönt, tätt intill mamma Nillan.

DET skulle jag inte ha skrivit för genast fick jag ta en paus och rycka in för att lägga rätt dem, efter att Nillan gjort en lov i valplådan. Hon har en idé om hur puppisarna ska ligga, men det har inte puppisarna själva förstått så de kravlar omkring som de själv vill till Nillans stora förtret.

Valpningen gick bra, nu försöker Nillan begripa sig på detta med att bli mamma - vilket inte är helt lätt. Det tar lite tid att förstå vad de olika lätena står för och hur man bäst får de små nöjda. Det minns jag själv från de första dagarna på BB, när Amanda föddes. Jag kunde inte riktigt förstå att nån hade gett mig ansvaret för denna lilla varelse, vars språk jag inte kunde och som dessutom levererats helt utan bruksanvisning. Nillan verkar uppleva samma sak!

1 kommentar:

  1. Å inte blir det bättre för att de fyllt 18. *är inte alls avundsjuk på Nillan vars bebisar flyttar hemifrån om 3 månader!!*

    SvaraRadera