fredag 2 april 2010

Vårtecken & vårfynd!

Har jag nämnt att jag är en samlare? Jag samlar tex på vårtecken. Några vårtecken jag funnit hittills är: snödroppar (när jag var i Stockholm för 14 dagar sen) gässträck, koltrastsång (i början på veckan)och knoppande krokus (i grannens rabatt) I morse hade jag finbesök vid fågelbordet, både herr och fru koltrast var där och sen kom även rödhaken. Tyvärr hann jag inte med att ta nåt foto. Men det här vårtecknet hade vänligheten att stå kvar medan jag hämtade kameran :)
Jag gjorde även en hel del intressanta vårfynd när jag gick i trädgården och mockade. Vad sägs om:
tre pipleksaker
en uppblött tuggrulle
två märgben
ett rådjurshorn
två skinnhandskar, olika
tre arbetshandskar, åxå olika
en lila toffel
samt fem mjukisdjur!

Inte undra på att det är tomt i hundarnas leksakslåda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar