torsdag 29 april 2010

Valpliv

Konstaterar att blommorna vissnar, maten kallnar, dammråttorna har växt till sig och nafsas numera i tårna och högen med oöppnade brev bara växer. Men hur ska jag hinna? Bruno piper och vill ha sällskap, Lilith skäller sådär nybörjarbedårande, så jag måste släppa allt jag har för händer och springa till valplådan och beundra, Pyre försöker klättra över kanten till valplådan "åh så gulligt, va stor hon börjar bli", Snape har gett sig på upptäcksfärd och hittar inte fram bakom kudden, så jag måste lyfta fram honom och Lilith, bedårande Lilith, hon är ju bara så bedårande att jag måste beundra henne en stund till där hon ligger på rygg och drömmer. Sen är det ju valplådan som ska städas, de stora hundarna som ska rastas och barn som vill ha mat - tack ICA för hjälpen, färdigfryst pizza funkar jättebra :)

Tur att valparna flyttar om fem veckor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar