lördag 3 april 2010

MC-premiär

Medan jag mockade i trädgården så bröt solen fram och det blev riktigt varmt och skönt. Solväggens termometer visade på hela 18 grader. Gubben fick vårkänslor och plockade ut sin BMV:
Han vinkade glatt när han drog på på Storgatan och jag drabbades såklart av åklust även jag. Och värre blev det, inte mindre än åtta motorcyklar åkte förbi medan jag slet i mitt anletes svett med hundbajs och vårfynd!

Men skam den som ger sig! Jag mockade klart och sen bar det iväg in. På med ett underställ och ett till, för säkerhets skull, jag är ju så frusen av mig. Medan jag dammade av MC-stället letade maken fram min hjälm från vinden och sen var jag startklar!

Tog en sväng till Sisu's parkering där jag avrostade mig lite och sen blev det en tur runt Forshaga. Åkte till Mallan och sa hej. Hon blev mäkta avundsjuk då hon inte ställt på sin hoj än! Sen "cruisade" jag Forshagas gator en stund innan jag landade hemma med ett lyckligt leende på läpparna. Kanske ska satsa på att följa med Henrik till Midnattssolsträffen i sommar trots allt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar