torsdag 27 maj 2010

Att avsluta ett förhållande

Jag har känt ett tag att det började bli dax, det var lixom inte roligt att träffas längre. Han såg förresten inte så fräsch ut mer, inte som i början, med en rufsig kalufs och friska tag. Nej, nu på slutet var han ganska sunkig, desutom hade han börjat lukta illa.

Men det var inte så enkelt, jag kände att jag behövde träffa honom ofta just nu, vårt förhållande var inne i en intensiv period och utan honom skulle jag känna mig tom och vilse, dessutom få en massa extraarbete - alltså kunde jag inte bara kasta ut honom. Här krävdes planering.

Maken var nöjd med mitt beslut - han hade aldrig gillat honom, han tyckte att den jag hade innan var bättre! Så jag skred till verket. Hittade ett gäng som såg trevliga ut, spanade in, kollade frisyrer, kände och klämde lite för att hitta någon som motsvarade mina krav.

Nu står han här i mitt kök, lång och ståtligt med en härlig kalufs och en fräsch doft, alldeles ny och oförstörd - min nya mopp! Det är en fröjd att torka golven :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar