tisdag 25 maj 2010

Ögonblicksbilder!


Alla dessa ögonblick som jag inte hinner dela med er förrän de passerat och nya är på väg. Som detta här ovanför som Amanda lyckades fånga på bild, fyra av valparna har klämt in sig i Zorros transportbur :)

...när Bruno mötte sin spegelbild för första gången - hur förvåningen fick honom att frysa till is för ett ögonblick innan nyfikenheten tog överhanden och han hälsade på sin kompis med den kalla nosen.

...när fem glada valpar skuttar runt i det höga gräset, så fulla av livslust och bus att benen inte bär och de tumlar runt i en stor hög.

...när jag satt på trappen,i några av de få solstrålarna som letade sig ner igår och Spike kom smygande, alldeles tyst smög han in under min arm och upp i mitt knä, för att förnöjsamt rulla ihop sig och somna.

...när Zorro & lilla Pyrola faktiskt leker med varandra en stund, Zorro som annars låter som ett lejon så fort en valp kommer i närheten. Men Pyrola har gett sig den på att hon ska charma honom. Med en dåres envishet befinner hon sig i hans närhet så ofta hon kan, på respektfullt avstånd men ändå nära.

...när Tippen och Pandora ger sig hän i leken med Zenia, glömska om storleksskillnaden men styrkta av att vara två brottar de ner henne på golvet och hon ger upp, sprattlar med alla fyra benen i vädret och låter valparna bita, klättra, klänga medan kennelmamman står intill och ler tills hon inser att tovorna i Zenias blir hennes problem och ingen annans...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar