fredag 14 maj 2010

Lägerfredag!

Idag är dagen då allt ska fixas som inte fixats förut. Jag ligger bra till tycker jag, det verkar som om jag har koll på det mesta. Nu återstår några utskrifter och ett oplanerat besök på Palle Media för att hämta grejjer åt shopen. Tänkte även hinna med att bada Nillan innan jag beger mig till Hammarö för att förebereda inför morgondagen!

Jag kan inte lova sol i helgen - tyvärr, men det kommer att bli varmt enligt alla vädertjänster som jag besökt och tro mig, det är många! De flesta säger att det kommer bli molnigt, några säger lite regn, andra säger inget regn, nån säger faktiskt att det kan bli lite sol på söndag eftermiddag!

Tänk om jag hade ett jobb där man fick betalt för att ha fel - det vore ju fantastiskt! "Ops- jag räknade visst fel på kommunens budget, vi går inte alls plus, vi kommer att gå back tio miljoner, så synd. Jaja, så är livet!" och så går jag vidare med en axelryckning och jobbet i behåll. Nu jobbar jag ju inte med pengar alls och tur är ju det :)

Dax att lämna valphagen en stund och ta tag i saker. De har busat med mig, med Zenia och med Nillan, så nu sover de sött. Om bloggen står still några dagar nu så beror det alltså på att portislägret börjar i morgon och för den som har missat det så håller vi till på Hammarö BK - välkommen att ta en titt på våra härliga hundar - eller delta om du har en egen portis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar