söndag 30 maj 2010

Mors dag!

Vilken morsdags-morgon jag fick! Valparna lät mig sova till halv åtta och när jag bra yr i pannbenet vinglar ur sängen och i kläderna inser jag att solen skiner och himlen är blå. Öppnar dörren och släpper ut de Sjövilda valparna och sen glider jag ner på verandatrappen och bara njuter.

Tippen kryper som vanligt upp i mitt knä för en stunds kel, de andra vildarna har fullt upp med att attackera mina byxben, varandra, gräsmattan, mina byxben, sopborsten, Zenia, kaninerna och mina byxben, i ungefär nämnd ordning. När värsta glädjeröjet är gjort kommer de ramlandes och trängs med Tippen om mitt knä. Pandora tar plats ovanpå Tippen, de andra göra sitt bästa längs sidorna. Har jag sagt att de är bedårande?

Nu är valpdelen av huset städat och jag tar sats inför dagen. Idag kommer mor, far, svärmor & syster yster med barn hit på besök, vi ska fira Amanda & morsdag på ett bräda. Jag önskar av hela mitt hjärta att vi får en varm och skön dag ute på verandan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar