söndag 30 maj 2010

Bildbomb!Dagen har varit fylld med aktivitet och folk, men valparna har tagit det lugnt, sovit och busat som vanligt. De gillar när det kommer folk, det är spännande att bita i nya skor, fötter och byxben :) De är busiga, riktigt busiga och gillar att upptäcka saker med munnen.

Bland det bästa de vet är när jag lägger mig på golvet så de får klättra över mig, ligga på mig, smaka på mitt hår, nosa mig i öronen (nej, sluta! Det kittlas! kvider jag då, varpå fem glada valpar attackerar i eufori över att kennelmamman plockar fram lekrösten. Det var ju inte riktigt så jag tänkt mig det hela, muttrar jag när jag tills sist lyckas trassla mig ur valphögen och reser mig upp, blöt av valppussar, med glasögonen på trekvart och en frisyr som mest påminner om en obäddad säng!)

Annars är de otroligt mysiga och keliga, visst jag får morra åt dem ibland (jo, du läste rätt - jag morrrrrrrrrrrar åt dem) när kelet övergår i bitlek, men då skärper de till sig och så myser vi en stund till. Har jag sagt att de är bedårande?

Nu är klockan snart midnatt. Valparna har sovit ganska länge och lagom till jag ska smyga i säng håller de på att vakna :) så nu ska jag torka lite kissfläckar & sno en och annan valppuss innan jag har en date med min kudde! Sweet dreams!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar