söndag 2 maj 2010

Solig söndag

Men det märkte jag inte så mycket av förutom en kort stund mitt på dagen när vi lät valparna smaka på solen för första gången. Bilder på det kommer i morgon. Det har gått i valparnas tecken - idag åxå. Jag har haft valpköpare på besök, sen kom Nillans matte och var lite gosesjuk. Det är tomt hemma i lägenheten, Nillan är ju här! Tror bestämt att hon passade på att sno åt sig lite valpmys åxå :)

Sen dök mor & far upp, jag kan ju låtsas att de kom för min skull men jag vet ju - det var för valparnas *skrattar* Men visst, jag fattar juh!, inget är underbarare än glada goa valpar, som studsar runt och vill pussas och busa och bitas. Bitas funkar än så länge, bara nån enstaka tand har brutit igenom, men snart blir de pirayor, då är det inte lika kul längre!

Kvällen blev natt och jag är trött som attan, hundarna likaså. Bjussar på några bilder innan jag kryper till kojs!

Den här bilden har Viggo tagit - visst bådar det gott, han är bara elva år och det var första gången han lånade min Canon EOS 450 D.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar