söndag 16 maj 2010

En underbar & intensiv helg!

Portislägret är till ända - tacka alla underbara för att ni kommer och gör lägret till vad det är! Stort tack åxå till er som hjälpt till på ett eller annat sätt, med tipsfrågor, sponsring, försäljning, agility, transport, städ - ja vad som än behöver göras så finns det alltid en glad hjälpande portismänniska till hands! Ni är alla BÄÄÄÄÄÄST!!!!

När lägret var slut och bilen packad visade det sig att jag hade mer grejjer med mig hem än när jag kom - hur detta nu gick till? Det var ju inte så att jag skopade hem alla vinster, det var det andra som stod för ;)

På vägen hem mötte jag upp valpköpare från Norge, vilka raskt förpassades till valplådan när vi kom hem, inget de protesterade mot :) Några timmar senare har de nu begett sig hemåt och jag har påbörjat efterarbetet med lägret. Nu ska lagret inventeras och dagarna sammanfattas! Ett par timmar jobb återstår fortfarande - men det är värt varenda minut av slit när jag ser alla glada miner hos lägerdeltagarna.

1 kommentar:

  1. Tack Maria för din energi och ork att basa över oss lägerdeltagare, du gör det med bravur!!!! Både vi 2-benta och de 4-benta är jättetrötta efter helgens aktiviteter men ack så glada vi är att vi kunde delta (man har ju ingen aning om någon av tjejerna bestämmer sig för att börja löpa). Kom i bilen på att vi inte sa "Hej då" till dig.... så vi gör det nu men då säger vi istället "På återseende". Bamsekramar från Helena, Peter, Sofia, Selma, Alice, Maya och Bella

    SvaraRadera