lördag 8 maj 2010

Valpliv!

Dagen försvann i ett nafs. Trevliga människor kom och trevliga människor gick. Valpar vaknade, åt, sket och sov medan jag gosade valpar, drack te, moppade golv, pratade portisliv i allmänhet och valpliv i synnerhet, gosade valpar, moppade golv, serverade valpmat, drack te och gosade med valpar - kan ni ana ett mönster?

Ikväll tog vi med de stora hundarna på promenad. Det var inte varmt ute kan jag berätta. Vindbyxor, fleccetröja, täckjacka, mössa och vantar fick det bli. Nu saknar jag ljumma vårvindar! men det blommar härligt vart vi än går, det kompenserar kylan lite.

Tippen har hittat sin matte och det är jag glad för. Det var så lustigt, när jag pratade med J i telefon så tänkte jag att Tippen skulle passa hos henne. Så kom J, tillsammans med sitt resesällskap, hit på besök idag och de fick bänka sig vid köksbordet . Jag brukar göra så för att Nillan ska få vänja sig vid de nya besökarna innan de släpps in till valparna. Då kommer en av valparna knallande till den lilla grinden jag har och ställer sig på bakbenen, något som aldrig hänt förut, de har helt enkelt inte visat grinden nåt vidare intresse. Gissa vilken valp? Tippen såklart!

Senare på eftermiddagen fick valparna träffa yngre barn för första gången - DET var roligt! Märkligt hur små barn och djurungar finner varandra, de tycks pratat ett universalt språk!!!


Nu är jag slut i rutan! Sweet dreams!

1 kommentar:

  1. Tack för senast! Ungarna pratade om valparna hela vägen hem! Fin bild på Lovisa förresten. Det var jättekul att få se dina bebisar! Kram Maria

    SvaraRadera