tisdag 18 maj 2010

Lägesrapport!


Idag har det gått i ett, med valpar, möten, jobb och mer jobb och ett jämrans "akut"staket för att försöka rädda vår häck från grävande hundar.

Har inte orkat skänka portislägret en tanke förrän ikväll då jag blev uppmärksammad på att vi var med i tidningen. Känner att jag skulle behöva en dag ledigt, bort från valpar, post, god man-uppdrag och den stora tvätthögen som hugger efter mig när jag går förbi! Syster Yster påminde mig om att vi har en dag på SPA att ta ut - imorgon ska jag ta fram kalendern och se hur snabbt vi kan få till den dagen. Undrar vad jag behöver muta Ewa med för att hon ska komma hit och vara kennelflicka igen.... *funderar*

Valparna är tokunderbara - jag älskar varenda sekund, utom när de biter mig och när de väcker mig för att de ska ha mat, jag är ju så morgontrött så jag tycker att 6.30 är okristligt tidigt. I synnerhet som det handlar om att vakna av en flock skränande fiskmåsar med sylvassa huggtänder och en valphage som måste städas. Men annars älskar jag varenda sekund. Det händer så mycket nu. I morse blev tex Spiken kung - utbrytarkung! Han lyckades klättra över grinden till valphagen. Nu är den inte så värst hög, men hittills har den varit tillräckligt för att stoppa valparna.

Spiken undrar ni,vem är det? Jo, Snape blev Spike (engelskt uttal), blev Spikeman, blev Spiken :) Kärt barn har många namn ni vet!

Valparna har varit mycket ute idag, redan 8.20 lyfte jag ut dem i trädgården opch sen härjade de loss i över en timme innan de kröp inunder bordet på verandan och tog en tupplur. Efter det har vi hunnit med ett antal vändor in och ut igen! Spike har kommit på att bakom galler inte är kul, i synnerhet som han precis lärt sig att rymma när elaka mamman raskt byggde på en våning till!!!! Då han inte tar sig ut tar han istället ton, o jisses va han pratar... Ingen kan stå emot hans svada, han får raskt en människokompis i hagen eller lite extra privilegier som att följa med matte ut och spika staket!!

Nu sover i vart fall alla skönt och det ska jag med göra! Sweet dreams!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar