onsdag 19 maj 2010

Trött kennelmamma4.30 vaknade av fiskmåsarna, de hade kollat fel på klockan med ca två timmar, 6.30 serveras frukosten! Nu var Nillan bussig nog att ge dem en slurk mjölk och med det tänkte jag att det skulle vara bra. Tog med storhundarna till sängkammaren för att blunda en stund till. Men nej, det tyckte inte fiskmåsarna, de sjäng serenad så det stor härliga till. LEEEEEEEEEKAAAAAAAAAA, vi vill LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Jaha, så det vara bara att gå upp och leka det.

05.38 hade jag tröttat ut allihop utom en, som låg och kammade mitt hår med hjälp av tassar och tänder. Ganska behagligt tyckte jag som vid det här laget även tyckte att det var helt OK att att få ligga ner på ett stenhårt golv med en kudde som lämnade mycket övrigt att önska i form av doft och renhet, under huvudet.

05.59 smög jag iväg för att trilla ihop i min egen säng, väl medveten om att fiskmåsarna nog skulle vakna snart igen.

07.24 vaknade fiskmåsarna med besked, jag med om jag säger så!! Nu var det kris och paniiiiiiiik!!! Lätt yrvaken lyckades jag ändå få till lite käk åt dem, skicka sonen till skolan och hitta lite kläder att ha på mig. Insåg ju att det var lekdax, så jag öppnade dörren till verandan och släppte ut dem. Medan fiskmåsarna "flög" omkring som speedade illrar på tomten satt jag själv i en baden-badenstol och begrundade dagen. Det gick inte bra! Tankarna flöt iväg och tappade bort sig hela tiden, det var som att ha gröt i hjärnan och ögonen ville inte alls öppna sig igen när jag blinkat!

Tack och lov ringde det från ena sonens skola och då blev fart på kennelmamman igen. När det gäller barnen spelar det ingen roll hur mycket gröt jag hade i hjärnan alldeles nyss - plötsligt bara funkar det!

08.55 bar jag in valparna som alla slocknat under verandabordet. Själv slocknade jag i sängen under en stilla bön om att få åtminstone EN timmes ostörd sömn.

10.01 kan jag konstatera att gud hör bön! Gröten i hjärnan har övergått till välling och med det får jag låta nöjjas. Tänker låta mina tankar plaska runt som de vill i dag och presestera så lite som möjligt. Har bara ett protokoll som måste bli klart och det ska nog gå :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar