torsdag 6 maj 2010

Tanken var god


men det räckte inte ända fram, det blev inget bloggat på hela dagen i dag heller (läs onsdag)! Det är ju så mysigt att sitta hos valparna varenda ledig stund jag har istället för att sitta vid datorn och blogga om de små liven. Men jag vet att det finns några som väntar på uppdateringar därute så det är bäst jag skärper till mig :)

Idag har jag, när jag inte gosat med valparna eller jobbat, rensat upp i fototräsket. Det har hunnit bli ett antal hundra bilder på valparna hittills och så kan det ju inte hålla på, då får jag snart köpa nytt minne till datorn. Dessa valpar är så välfotograferade så du anar inte. Eller välfotograferade förresten? Betyder det att jag fotograferat dem bra eller att jag fotat dem mycket? För i verkligheten är det alternativ två som stämmer - jag fotar myyyyyycket.

Jag kastar åxå väldigt mycket, för valpar är som bekant inte så stilla (utom just när de sover och det är ju inte så kul att plåta i längden!) vilket innebär att många av mina perfekta, vackra, underbara bilder i själva verket består av en halv valp, ett suddigt ansikte, ett stort svart lurv (det är Zenia det som springer förbi och sabbar!) och andra oväntade saker som kan inträffa när man fotar levande djur!

Nåväl,det var ju inte för att höra mig tjata som du kom hit antar jag, så surfa raskt vidare till:
Bruno
Tippen och
Valpbus
De andra valparnas sidor är inte klara än men det kommer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar