söndag 9 maj 2010

Midnatt råder, tyst det är i huset..

tyyyyyyyyyyst i huuuuuuuseeeeeet... eh, eller kanske inte! I valplådan är det fullt ös - medvetslös!

Nillan och jag har precis rest oss från golvet, trötta på sylvassa valptänder. Under tiden som Bruno gjorde sitt bästa för att strimla Nillans svans, vilket hon tålmodigt fann sig i en lång stund innan hon gav upp, passade Lilith på att ta en extraslurk mjölk inför natten. Snape och jag låg tätt intill Nillan på fällen och hade en liten brottningsmatch. Pyrola har redan slocknat som ett ljus i mjuka bädden, efter en vild lekstund med sina syskon och mig.


Zenia kör fortfarande ett leksräjs med Tippen, lycklig över att få vara i valphagen med mig och valparna. Hon har inte vågat sig hit på hela dagen, berättade Amanda när jag kom hem för ett par timmar sen. Nu tar hon igen det med besked - Tippen får härja loss, med svans, tassar och päls på Zenia och hon riktigt strålar av glädje. Det är underbart att se, hur stor och liten leker ihop.

Jag har alltså haft valpledigt idag. Tre av fem i familjen & svärmor for till Örebro, där svägerska med måg finns. Vi har sjungit "Ja må du leva", haft grillpremiär, avnjutit mycket god mat och haft så trevligt! Med oss hem fick vi Viktor som varit på besök hos goda vänner över helgen. Han har haft det super, sa han! :) Kunde det möjligen tänkas att han fick återvända redan på onsdag? Det var ju ändå ingen skola... Goa grabben!

Nu är jag lite trött bakom pannbenet! Sweet dreams!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar