tisdag 4 maj 2010

Mitt i natten!


i mitt liv är det inte tisdag än, även om den allsmäktige datorn påstår det. Jag envisas med att leva kvar i dagen som varit ända tills jag somnar. Borde kanske uppfinna ett litet insticksprogram till datorn som löser den saken. Varje kväll, när jag börjar blogga efter det magiska klockslaget midnatt så ska mitt insticksprogram snabbt koppla om klockan och göra så att bloggen bakdaterar automatiskt!

Valparna har somnat efter sista kvällsröjet och jag borde inte sitta här alls utan snabbt som ögat kasta mig i bingen. Men i mig bor en rebellisk tonåring som inte alls har lust att sova just nu och eftersom jag har hört att man ska respektera sina tonåringar så lyssnar jag och låter mig vara uppe :)

Dagen har gått fort - jag har bara hunnit en bråkdel av det jag tänkte mig. Valparna är bedårande och jag försöker sköta så mycket av mitt liv som det bara går från kommandocentralen - ja, valplådan alltså! Jobbet funkar tyvärr inte, tror inte massagekunderna skulle uppskatta valparnas skönsång! Men mycket annat funkar eller borde funka, äh, jag kan ju låtsas att det funkar! I praktiken förlorar jag mig i valparnas lek, gullar, skrattar åt deras krumbukter, beundrar, guidar dem ur trånga passager, ger dem mat, städar, gullar, beundrar och pussar lite. Sa jag beundrar? :)

Men jag tycker att det kan få vara så - livets mirakel är så stort och om några veckor trippar mina små älsklingar ut genom dörren och den här underbara tiden är förbi.

Idag har jag försökt att fota de bruna hanarna lite mer. Skulle inte ha tänkt tanken, aldrig förr har de varit så snabba, de vänder på en femöring så fort jag riktar kameran mot dem. Tur det är enkelt att radera bilder i digitalkameran. I morgon ska jag fotografera nåt annat, golvet eller vad som helst som står still, bara för att få uppleva lyckan av att ha fotograferat nåt med skärpa!

Lovade solbilder idag.. skulle jag heller inte gjort! Det var mannen i mitt liv som stod för fotograferandet igår (idag kom de aldrig ut) och det visade sig vara svårt med solljuset. Bjussar ändå på ett par bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar